Over Sophie Hu

Mijn naam is Sophie Hu, inspirerend spreker, Top Trainer en expert op het terrein van overgangsklachten. Ik ben gepassioneerd over de mogelijkheden die vrouwen hebben om op een natuurlijke manier zonder medicatie een comfortabele overgang te kunnen bereiken. Het is mijn ambitie om jou als vrouw in de overgang te helpen het leven van je dromen te leven, met een optimale gezondheid als kostbaar bezit.

Ik geloof dat de allerbelangrijkste vaardigheid in het leven is: je lichaam goed te kennen. Als je deze vaardigheid niet hebt, ben je niet in staat goed voor jezelf te zorgen, laat staan om een succesvol gezond en gelukkig leven te leiden.

Ik geloof dat ieder mens grip op zijn eigen gezondheid kan hebben en in staat is zichzelf te helpen bij zijn gezondheidsklachten, mits hij de functionaliteit van het menselijk lichaam goed kent. En dat is absoluut geen exclusief recht van de dokter. Ook jij kan het makkelijk leren als je het belang goed beseft.

Ik weet zeker dat de gezondheid het fundament is van jouw carrière. Verlies je jouw gezondheid, dan verlies je alles. Jouw materiële rijkdom en welvaart is dan waardeloos.

Ik ben ervan overtuigd dat degene die het meest van je houdt, je lichaam is. Dat is dag in dag uit, jaar na jaar, elke minuut, elke seconde zelfs hard aan het werk voor jou. En het heeft het niet verdiend meteen door je gestraft te worden met medicatie wanneer het minder goed functioneert. Het lichaam mag van jou nooit klagen ondanks dat je het respectloos en niet liefdevol behandelt. Best krom!

Het gaat mijn verstand te boven waarom we veel focussen op ziekten en geen aandacht besteden aan het behouden van een goede gezondheid. Terwijl wat wij willen gezondheid is, geen ziekte.

Tot mijn grote verbazing ben ik er achter gekomen dat in Nederland het onderwerp OVERGANG een taboe was. Men praat er niet over. Het logische gevolg ervan is dat men geen of geringe kennis over de overgang heeft. Maar vroeg of laat krijg je er wel mee te maken!

Wie help ik?

Is de levensfase van de overgang bij jou in aantocht? Of zit je er al midden in en ondervind je er veel last van? Wil je de grootste impact van de overgang op jouw leven kunnen beperken? Verlang je naar een comfortabele overgang zonder medicatie? Droom je over mooi gezond oud worden? En weet je alleen niet hoe je een droomleven kunt bereiken? Dan heb je dringend behoefte aan mijn hulp.

Waarom wil ik jou helpen?

Omdat je met veel vragen zit en je niet weet waar je jouw antwoorden kunt vinden. Je hebt dringend behoefte aan informatie, advies en ondersteuning. Ik ben gepassioneerd over de manieren waarop de klachten van de overgang kunnen worden verholpen. Overgang is mijn expertise. De kennis die ik bezit is zeer bijzonder en krachtig. Met mijn kennis kan ik jou gegarandeerd een levensveranderende ervaring bezorgen. Deze heb ik zelf ook ondergaan en ben daar erg gelukkig mee. Het heeft me veel goede gezondheid gebracht. Ik voel mij heerlijk energiek en vitaal. Het geeft mij veel kracht, zelfvertrouwen, levensvreugde en ongelofelijk veel voldoening. Ik ben er zeer blij mee en dankbaar. Het zorgt ervoor dat ik stevig in het leven sta en veel succes heb kunnen boeken. Wat ik heb bereikt, dat kan jij ook. Dat weet ik zeker en dat gun ik jou ook. Ik zal mijn specifieke kennis met jou delen door blogs en boeken te schrijven. Ik inspireer je graag. Als trainer help ik jou de juiste stappen te zetten voor een comfortabele overgang zonder medicatie, zodat je een optimaal gezond leven kunt genieten.

Waarom kan ik jou helpen?

Het genezen van ziekten op een natuurlijke wijze is mij met de paplepel ingegoten. Mijn vader had heel veel kennis van TCG*. Van kinds af aan wist hij mij, wanneer ik ergens last van had, met allerlei kruiderijen te helpen en diverse TCG-therapieën toe te passen. Zodoende was ik binnen een mum van tijd van mijn kwaal af. Dit fascineerde mij enorm.

Echter, een bijzondere gebeurtenis is voor mij de doorslaggevende reden geweest om te besluiten TCG te gaan studeren.

Een dierbaar familielid van mij werd plotseling ernstig ziek en moest een reguliere behandeling in het ziekenhuis ondergaan. Na een ziekenhuisopname van enige tijd werd ze uit het ziekenhuis ontslagen omdat ze uitbehandeld was. Men kon verder niets meer voor haar betekenen.

Gelukkig liet haar familie het hier niet bij zitten en zocht hulp bij de TCG. Na een jaar van therapeutische behandeling was ze helemaal genezen. Een mirakel? Nee, de kennis van TCG had haar leven gered. Kennis is kracht, kennis maakt macht! Deze kennis kan mensenlevens redden en voor mij was dit de trigger om mij te wijden aan een studie van de TCG.

Ik leerde wat de oorspronkelijk oorzaak van ziekte is. Immers je kan een ziekte niet genezen als je de werkelijke oorzaak niet kent. Ik leerde hoe je met diverse therapeutische behandelingsmethoden de klachten kunt verhelpen zonder medicatie. Ik leerde vooral hoe je je goede gezondheid kunt behouden door het opdoen van preventieve kennis.

Na het succesvol afronden van mijn studie heb ik in de afgelopen tientallen jaren velen kunnen helpen met mijn opgedane kennis en ervaring. Nu, nadat ik Sara inmiddels gezien heb, besef ik dat het aantal mensen dat ik in mijn eentje kan helpen gelimiteerd is. En dat ik ​ door het overdragen van kennis veel meer mensen kan helpen. Daarom heb ik besloten mijn focus op training te leggen.

Had ik het maar eerder geweten. Waarom wist ik dit eerder niet? Dit is het geluid dat ik keer op keer hoor tijdens mijn trainingen. Het stillen van de honger naar mijn kennis van TCG, die mijn klanten aan de dag leggen, voel ik als een roep om mijn kennis te delen, zodat meer mensen ervan kunnen profiteren.

Wat leer ik jou?

Het verloop van gezond naar ziekte

Van gezond naar ziekte is een lang proces. In de meest tijd bevinden we ons in een fase tussen gezondheid en ziekte. Deze tussenfase noemen we sub-gezond of ongezond. Je bent dan niet ziek, maar ook niet gezond. Je hebt ongemakken, last van vage tot hinderlijke klachten. Als je met deze klachten naar de huisarts gaat, heeft die geen medicijn voor jou, omdat je (nog) niet ziek bent. Je krijgt vaak te horen dat het tussen je oren zit of dat je ermee moet leren leven.

Intussen stapelen de klachten zich op en ontwikkelen zich verder. Uiteindelijk word je ziek. Je bent dan patiënt geworden. Je geeft je gezondheid nu over aan de dokter. Je kan verder alleen aan de zijlijn staan en voelt je machteloos.

Erg jammer. Je hoeft geen patiënt te worden als je je in de sub-gezonde fase je klachten weet op te lossen, zodat je steeds weer terugkeert in de fase van goede gezondheid. Dat is waar preventieve gezondheidszorg over gaat. Helaas, de meeste mensen doen niets aan hun klachten wegens gebrek aan kennis. Spaar je geld, dan word je rijker. Spaar je gezondheidsklachten, dan word je patiënt.

Het moment van metamorfose

In de levensfase van de overgang word je geconfronteerd met allerlei gezondheidsklachten die je leven op zijn kop kunnen zetten. Deze fase biedt echter juist een unieke kans om van alle oude en opkomende klachten af te komen en weer goed gezond en fit worden. Het is een fase van transformatie. Hier leg je de basis voor mooi, gezond oud worden. Als je de juiste aanpak van de klachten niet goed kent, dan word je geconfronteerd met veel ziekte in de tweede helft van je leven.

Ik leer je

  • de leeftijd van de overgang  uit te stellen zodat je lang jeugdig blijft.
  • gezond, soepel en comfortabel door de overgang te komen.
  • de overgangsklachten te vermijden of beperken zonder medicatie.
  • een succesvolle transformatie naar een gezond lang leven te realiseren.
  • op een natuurlijke manier je gezondheid te optimaliseren en te herstellen.

*TCG Traditionele Chinese Geneeskunde

Zet nu je eerste stap naar een optimale gezondheid!

Verlang je naar een lang leven met goede gezondheid, vol plezier en geluk? Weet je niet hoe je jouw droomleven kunt realiseren?

Mijn e-book

Om je te helpen heb ik een e-book voor je geschreven. Het is een belangrijke mindset voor het realiseren van een comfortabele overgang en een optimale gezondheid.

Vind je echt dat je gezondheid je allerbelangrijkste waardevolle bezit is? Wil je direct aan het verbeteren van jouw gezondheid werken? Ik hoop je gauw te ontmoeten!

Mijn E-book