Waarom is mijn E-book waardevol voor jou?

Speciaal voor jou, vrouw in levensfase van de overgang, vanaf de perimenopauze tot de postmenopauze, heb ik dit e-book geschreven.

Het is een eyeopener voor het goed voorbereiden en omgaan met de overgang.
Het zal je inzicht verschaffen over het uitoefenen van invloed op jouw overgangsklachten.
Het leert je het juiste denkpatroon voor het bereiken van een gezond lang leven.
Ik leg verder uit waarom je mijn e-book niet mag missen.

 

Een nieuwe levensfase in aantocht?

Je bent een succesvolle businessvrouw, je zit op de top van je carrière, je hebt zin om het succes voort te zetten, om nog meer te bereiken, meer status en ambitie.
Maar je merkt dat je de laatste tijd in toenemende mate moeite krijgt met wat je voorheen zo gemakkelijk af ging. Je worstelt met het dagelijks functioneren.
Je bent vergeetachtig en verliest gemakkelijk je concentratie. Je slaapt slecht en bent erg prikkelbaar. Soms heb je zomaar huilbuien en ben je emotioneel instabiel. Je voelt je somber en onzeker. Je bent regelmatig gestrest. Jouw belastbaarheid en veerkracht neemt af. Je bent vaak moe en hebt gebrek aan energie. Het ondernemerschap voelt zwaar en het kost je veel energie. Het frustreert je enorm.
Je bent nog nooit zo vaak naar de huisarts geweest als de laatste tijd. De klachten stapelen zich op. Je begrijpt niet waar het vandaan komt. Je zit vol met twijfel en angst.
Wat is er met mij aan de hand? Zit ik in een midlifecrisis? Raak ik in een depressie? Heb ik een burn-out? Ben ik ziek?
Geen paniek! je hebt waarschijnlijk gewoon last van overgangsklachten. De overgang is een levensfase waarin je een proces doormaakt van vruchtbaarheid naar onvruchtbaarheid. Alle vrouwen hebben er vroeg of laat mee te maken en het kan je leven behoorlijk op zijn kop zetten. Momenteel zitten ruim anderhalf miljoen Nederlandse vrouwen in de overgang. Welkom aan boord.
Geen flauw idee wat je er mee moet? Download direct mijn e-book. Het is een eyeopener voor velen en vast en zeker ook voor jou.

 

Wat voor impact heeft de levensfase overgang op je werk en leven?

Van alle vrouwen heeft 90 procent op een gegeven moment last van overgangsklachten. 20 procent ondervindt zelfs dermate ernstige klachten dat hun leven flink verhinderd wordt: ze functioneren niet goed en kunnen hun werk niet meer doen. 34 procent van het ziekteverzuim bij vrouwen tussen de 45 en 60 jaar is gerelateerd aan overgangsklachten! Slechts 10 procent van alle vrouwen komt moeiteloos door deze periode!
Tot welk percentage zou jij graag willen behoren? Natuurlijk tot de 10 procent die moeiteloos door de overgang komt, zal je zeggen.
De moderne vrouw met een hectisch, stressvol en verantwoordelijk bestaan heeft geen tijd voor de overgang. Als zelfstandig ondernemer kun je je al helemaal geen ziekteverzuim, burn-out en uitval uit het arbeidsproces permitteren. Jouw business moet ondertussen gewoon doordraaien. Je wil graag gezond kunnen blijven werken en gezond door de overgang komen.
Kan ik invloed op mijn overgangsklachten uitoefenen? Download direct mijn e-book. Het zal je helderheid en inzicht verschaffen.

 

Hoe ga je er mee om?

Vind je dat de overgang hoort bij het leven, dat je je er maar bij neer moet leggen en de overgangsklachten voor lief moet nemen, niet moet zeuren en even doorzetten?

Voel je de overgang als de ondergang en blijf je je steeds maar focussen op de verouderingsverschijnselen?

Word je moedeloos van de gehele negatieve impact van de overgang en laat je je leven erdoor op zijn kop zetten?

Of :

Zie je de overgang als een cadeau om jezelf in het leven te heroriënteren? Als een uitnodiging om je leven opnieuw in balans te brengen?

Ga je positieve invloed uitoefenen en gebruik je de overgang als een uitgelezen kans om je gezondheidsklachten aan te pakken, er voor goed af te komen?

Weet je dat de overgang een metamorfose-tijdstip is voor mooi gezond oud worden en ga je de uitdaging van deze transformatie aan?

Welke keuzes ga je maken? De keuze is aan jou! Wees goed voorbereid, zet NU je eerst stap, Download direct mijn e-book. Blijf niet tobben!

 

Wat is je kennisniveau van de overgang?

Doe een quick scan door de volgende vraag te beantwoorden:

 • Hoe weet ik dat ik in de overgang ben?
 • Hoe herken ik de overgangsverschijnselen?
 • Wat zijn de eerste signalen en hoe lang duurt het?
 • Wat doet de overgang met mijn lichaam en geest?
 • Wat kan ik doen tegen overgangsklachten?
 • Kan ik de overgangsklachten verminderen?
 • Kan ik gezond door de overgang komen?
 • Kan ik de leeftijd van de overgang uitstellen? Zo ja en hoe?
 • Wat voor impact heeft de overgang op mijn werk en leven?
 • Moet ik wil of geen medicatie gebruiken tegen overgangsklachten?
 • Wat kan er worden gedaan om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen?
 • Is een comfortabele overgang zonder medicatie mogelijk? Zo ja, hoe dan?
 • Waarom is een juiste mindset over de overgang bepalend voor je gezondheid gedurende de tweede helft van je leven?

Kan je de hier boven gestelde vragen nauwelijks of moeilijk beantwoorden? Dan is je kennis omtrent overgang onvoldoende om je goed te kunnen ondersteunen in deze levensfase. Je bent niet in staat om je gezondheid van je oudedag in goede banen te leiden.

Volgens de WHO overlijdt twee-derde van de bevolking wegens gebrek aan gezondheidskennis, niet door ziekte. Het beste recept voor genezing is gezondheidskennis!

Verdiep je NU in kennis over de overgang. Download direct mijn e-book. Het zal je ver brengen in deze cruciale levensfase van jouw leven.

 

Wat is het geheim van mooi en gezond oud worden?

Wil je het risico op ziektes zoals borst-, baarmoederhals-, eierstokkanker, hart- en vaatziekten verkleinen? Een optimaal gezonde overgang is het geheime wapen! Wil je weten waarom dat zo is? Lees dan mijn e-book Comfortabele overgang zonder medicatie.

Kan je de uitdaging van de overgang niet alleen aan?

Heb je behoefte aan informatie, tips, erkenning, begrip, steun en begeleiding? Ik help je graag!

Ik, een preventieve gezondheidzorg-specialist met als expertise de overgang
en bovendien ervaringsdeskundige op dit gebied, deel mijn kennis graag met je. Speciaal voor jou heb ik het e-book Comfortabele overgang zonder medicatie geschreven. Geheel vanuit een andere invalshoek en denkwijze en door een Chinese bril, volgens de zienswijzen van de Traditionele Chinese Geneeskunde, laat ik je zien hoe je door preventieve maatregelen een comfortabele overgang zonder medicatie kan bereiken.

Met mijn kennis over de overgang heb ik elk ongemak, elke overlast en elke klacht, stuk voor stuk overwonnen zonder medicatie. Zelf invloed kunnen uitoefenen, grip hebben op mijn eigen gezondheid maakt me vrij, mooi, energiek, sterk, vol zelfvertrouwen en enorm trots. Ik ben zó blij, gelukkig en dankbaar.

Ik heb een geweldig cadeau voor jou!

Ik heb mijn droom van een gezond leven zonder medicatie waar gemaakt. Dat gun ik jou ook. Wat ik heb bereikt, dat kan jij ook mits je beschikt over de benodigde kennis. Ik zal je hierbij helpen. Ik verwoord mijn opgedane kennis in mijn e-book. Dus, grijp je kans, download direct mijn e-book Comfortabele overgang zonder medicatie. Het zal je leven ongetwijfeld enorm positief veranderen. Daar ben ik van overtuigd.

Download direct mijn e-book. NU
Ik kijk er naar uit je verder te helpen!
Sophie Hu

Mijn E-book